Новини

Vedra International и НТЛ партньори с обща цел | 18/04/2019, Публикувано от: Eкипът на НТЛ

Vedra International е компания, която предлага модерни, ефективни и висококачествени продукти и терапии на водещи международни фармацевтични производители. Мисията на Vedra е да изгражда дълготрайни партньорства с фармацевтични производители, лекари и професионалисти за постигането на голямата обща цел – превръщането на пациентите в окончателно здрави хора.

Vedra избра да бъде партньор на НТЛ, защото лигата е създадена и работи усилено в същата посока, а именно създаване на най-добрите условия за активен и здравословен живот на хората и в частност, любителите на тениса.

В тази връзка Vedra ще осигури наградите за победителите в турнира на НТЛ в Пловдив (20-21 април), като предостави своята тайна за енергично и здраво тяло под формата на два продукта - Регулатпро Био, Биолектра и Терезиенойл.

Какво трябва да знаете за Регулатпро Био

В човешкия организъм протичат над 200 милиона химични процеса ежедневно. Всеки отделен процес се регулира от ензими, произведени специално от тялото, а основният енергоносител в клетките е ценното вещество, наречено аденозин трифосфат /или съкратено АТФ/. Нашето тяло използва ензимите за регулиране на почти всички процеси, използвайки огромно количество АТФ. 

Regulatpro® Bio засилва производството на АТФ в клетките и стимулира ензимната система, което води до повишена енергия, жизненост, повишена работоспособност и цялостно подобряване на здравето и качеството на живот.

Регулатпро Био е насочен към активни, енергични и търсещи иновации хора, които са обърнати към себе си и своето здраве. С Регулатпро Био ще подобрите метаболитните процеси в тялото си, ще преодолеете умората и изтощението и ще подсилите имунната си система.

Биолектра се грижи за магнезия в тялото ви

Ако търсите продукт с магнезий (таблетки магнезий) като превантивна мярка или конкретно искате да се справите с магнезиев дефицит, то Вие можете да разчитате на Биолектра Магнезий. Минералните експерти на Биолектра вярват, че високото качество започва с внимателния ръчен подбор на суровините. Специалните методи на производство гарантират, че Биолектра Магнезий ефервесцентни таблетки са направени без допълнителни слепващи вещества, разтварят се напълно и винаги съдържат едно и също количество активни съставки. Така сте сигурни, че наистина приемате количеството магнезий, което е посочено на опаковката.

С началото на пролетта, голяма част от хората решават да влязат бързо във форма. Освен активните тренировки, е важно да се подпомогне и възстановяването на тялото. Магнезият е изключително подходящ срещу мускулни схващания и пролетна умора. С помощта на Биолектра ще набавите намалените нива на магнезий в тялото си, ще сте по-концентрирани и заредени с енергия за нови предизвикателства.

Какво е Терезиенойл?

Билковото масло Терезиенойл МЕД е продукт, който се произвежда по стара, но неизменно еднаква рецепта вече 700 години. В състава му са включени 100% натурални продукти – естествени мазнини и лековити екстракти.

Дава изключителни резултати при кожни и тъканни увреждания. Има бързо действие, но и дълготраен ефект. Това е високоефективно средство при контузии, хематоми, ухапвания от насекоми и слънчеви изгаряния.

Терезиенойл МЕД има множество специфични ефекти:
• Действа антисептично при наранявания и изгаряния от различен тип
• Има незабавен обезболяващ ефект, дори след тежки травми и изгаряния
• Успокоява сърбеж от различен тип
• Стимулира зарастването на рани
• Ускорява възстановяването на кожата
• Хидратира тъканите
• Спомага за повлияването на трудно поддаващи се на лечение белези и различни кожни заболявания

Scroll to Top