Новини

Люба Ганчева е новият Изпълнителен директор на Национална тенис лига | 25/03/2019, Публикувано от: Eкипът на НТЛ

Национална тенис лига назначи за свой Изпълнителен директор Люба Ганчева, която ще поеме цялостната дейност по организацията на турнирите през сезон 2019. Специалист в областта на маркетинга и комуникациите, тя ще отговаря и за поддържането на сайта, присъствието на лигата в общественото пространство, медиите и социалните канали, както и за работата с партньорите на НТЛ.

„Люба Ганчева е изключително опитна в организирането на събития в различни области, включително на тенис турнири. Освен това тя има дългогодишен опит в маркетинга и комуникациите, а нейно допълнително предимство е любовта й към тениса“, коментира директора на НТЛ Иван Запрянов.

Национална тенис лига влиза в деветия си сезон и вече е създала авторитетно име на сериозна верига за тенис турнири за любители и ветерани с национално покритие. Календарът на турнирите за 2019 г. е определен и ще следва изградените от последните години на съществуването си ясни правила, включително начина на регистрация и заявка за участие. 

С Люба Ганчева на борда си НТЛ има амбицията да развие на още по-високо ниво дейността си и да привлече нови участници и партньори. По този начин лигата ще осъществява мисията си, а именно да стимулира аматьорите и ветераните да проявяват отговорно отношение към тениса. Чрез него те ще могат да поддържат и подобряват физическата си форма и да се развиват като личности, предизвиквайки себе си в една висококонкурентна среда.

 

За връзка:

Люба Ганчева - м.тел. 0888318090, e-mail: Ljuba@ntl.bg

Люба Ганчева е новият Изпълнителен директор на Национална тенис лига
Покана за турнира в Димитровград
Scroll to Top