Новини

Тони и Данчо гледаха Григор на живо | 21/11/2017, Публикувано от: Екип на НТЛ

Йордан Ников и Антоанета Маркова спечелиха FPI PRIZE и защитиха титлата си от минала година при смесените двойки, и отново имаха шанса да пътуват до Лондон, за да гледат Финалния Мастърс на най-добрите осем в O2 Arena. Вижте какво споделиха те след завръщането си:

Вие спечелихте голямата награда и миналата година, подейства ли това пътуване на мотивацията ви през сезона, и това ли е една от причините да дублирате успеха?

Абсолютно, това което видяхме и преживяхме на миналия Мастърс няма как точно да бъде описано. То трябва да се преживее отново. Да имаш възможноста да гледаш топ 8 на света, от 8 метра разстояние и наистина да усетиш скороста, с която лети топката е достатъчна мотивация!

Кои играчи успяхте да видите в игра?

Първият ден успяхме да се насладим на играта на Александър Зверев и Джак Сок. Единият безпорно успяващ млад талант, а другия с един от най-тежките топспин удари в момента. Мачът беше решаващ за класирането на единия от тях на полуфинал.  Двамата сътвориха спектакъл и дадоха всичко от себе си, но по-опитния победи.

Какво е изживяването да гледаш на живо Григор Димитров и каква беше атмосферата в залата по време на мача?

Кулминацията на нашето преживяване беше на другия ден, когато един срещу друг застанаха Григор Димитров и Пабло Карено Буста. Залата беше препълнена и тогава се появи онова чувство на гордост, че сънародника ти " мачка"  без да му мигне  окото,  и  цялата O2 Арена аплодира Григор и става на крака – невероятно,  това просто трябва да го изживееш...! Не по-малко впечатлявящи бяха и двойките. Гледахме едни от най-добрите: Джейми Мъри-Бруно Соарес, Лукаш Кубот-Марсело Мело, Райън Харисън-Марк Винус, с виртуозни изпълнения и впечатляващи разигравания. И всичко това се случва пред теб...в реално време!

С какво ще остане в спомените ви това пътуване?

Само, който е бил там, може да усети цялата тази атмосфера...Ето защо НИЕ ЩЕ ОПИТАМЕ ОТНОВО и през 2018 !!!

Благодарим на организаторите от НТЛ и специално на FPI Hotels&Resorts за предоставенота възможност и незабравимите мигове, които имахме в Лондон!

 

Благодарим на Данчо и Тони за емоционалните впечатления и отделеното време, и им пожелаваме да постигнат целите си, а на всички тенисити – успех и да вярват в мечтите си, защото в Национална тенис лига всичко е възможно!

Scroll to Top